Terug naar nieuws overzicht
Nieuws

Valentijn Doffegnies nieuwe consultant bij Chiefmachers

Met enthousiasme melden wij dat Valentijn Doffegnies de stap maakt van Research Consultant bij Maes & Lunau naar Consultant bij chiefmachers, onze dochteronderneming met een focus op tech en sustainable start-ups en scale scale-ups.

Valentijn Doffegnies

Chiefmachers, een dochteronderneming van Maes & Lunau, is een modern executive search bureau gericht op het verbinden van talent met tech scale-ups. Met een digitale en tech-gedreven aanpak, leveren ze in slechts 30 dagen hoogwaardig resultaat. Deze combinatie van ervaring, netwerk, creativiteit en technologie maakt chiefmachers uniek en erg geschikt om een brug te slaan tussen sustainable tech scale-ups en meer gevestigde bedrijven.

Sinds 2019 werkt Valentijn in de wereld van start en scale-ups, met een scherpe focus op Strategy & Data Science. Sinds hij in 2022 gestart is bij Maes & Lunau, heeft hij samengewerkt met partijen als Invest-NL, InnovationQuarter en heeft zijn kennis en ervaring verbreed door samen te werken met diverse organisaties, waaronder Bouwend Nederland, Algemene Rekenkamer en Hogescholen.

We hebben veel vertrouwen in Valentijn en wensen hem succes bij zijn volgende stap!