Terug naar nieuws overzicht
Nieuws

Ernes Zelen nieuwe CFO bij Heuschen & Schrouff Oriental Food

Heuschen & Schrouff Oriental Food heeft per 1 mei 2023 een nieuwe CFO genaamd Ernes Zelen.

Ernes Zelen

Heuschen & Schrouff Oriental Food, de nummer 1 importeur en distributeur van authentieke Aziatische food en non-food producten binnen Europa, heeft een nieuwe CFO aangesteld: Ernes Zelen.
Het succes van Heuschen & Schrouff begon in de begin jaren 60 toen Frits Schrouff, de oprichter van het bedrijf, zag hoeveel de Indonesische immigranten verlangden naar producten uit hun thuisland. Om aan deze vraag te voldoen, reisde hij naar Indonesië en begon hij rijst en sojaproducten te importeren op een kleine schaal, die hij huis-aan-huis verkocht met een kleine pick-up bus. Dit avontuur groeide gedurende enkele decennia uit tot het grote en dynamische bedrijf dat Heuschen & Schrouff tegenwoordig is met ruim 400 medewerkers en meer dan € 200 miljoen omzet.

Ernes Zelen, brengt zijn expertise in het retail- en foodservicekanaal mee naar Heuschen & Schrouff. Als ervaren en internationale Finance professional uit de hoog dynamische wereld van (B2B) dairy trading heeft hij niet alleen brede Finance ervaring, maar ook ervaring in het werken binnen een familiebedrijf.

Maes & Lunau wenst Ernes en Heuschen & Schrouff veel succes!