Terug naar nieuws overzicht
Nieuws

Maes & Lunau ondertekent Charter Diversiteit

Op 14 november heeft Michiel van Donselaar in de Week van de Ondernemer namens Maes & Lunau het Charter Diversiteit ondertekend tijdens een bijeenkomst van SER Diversiteit in Bedrijf en T-Mobile in Den Haag. Maes & Lunau zegt hiermee toe dat diversiteit en inclusie (D&I) van meerwaarde zijn voor het bedrijf en dat strategische middelen ingezet zullen worden om D&I op de werkvloer te bevorderen.

221014-SER-Bijeenkomst

Maes & Lunau was één van de 24 werkgevers die deelnamen aan de ondertekenceremonie, die plaatsvond tijdens de Charterbijeenkomst Personeelstekort? Zo werf je waardevolle werknemers. Onder meer minister Karien van Gennip (Sociale Zaken en Werkgelegenheid), Søren Abildgaard (CEO T-Mobile Nederland) en Jacco Vonhof (voorzitter MKB Nederland) spraken hier over de aanpak van het personeelstekort.

Harry van de Kraats, partner bij Maes & Lunau, was dagvoorzitter en is tevens voorzitter van de raad van advies van SER Diversiteit in Bedrijf: “Ik ben blij dat het Charter Diversiteit zo in de belangstelling staat”, “Het is een mooi initiatief dat inmiddels honderden bedrijven in staat stelt om gestructureerd te werken aan verbetering van participatie van verschillende doelgroepen in onze samenleving. Het is belangrijk dat we hiermee doorgaan, want alleen dan kunnen we toegroeien naar een echt inclusieve arbeidsmarkt.”