Terug naar nieuws overzicht
Diversiteit Nieuws

Rolien van Hooff-Hoogers nieuwe Global HR-Director bij Rituals

Met veel genoegen heeft Maes & Lunau de zoektocht geleid naar de nieuwe Global HR-Director voor Rituals.

Rolien van Hooff

Rituals, het wellbeing merk bekend van home & body cosmetics, is in 2000 in Amsterdam opgericht. Rituals is wereldwijd actief met meer dan 1000 winkels en ruim 3000 shop-in-shops in meer dan 36 landen en heeft een sterke groei ambitie. Het hoofdkantoor is gevestigd in het centrum van Amsterdam, op de Keizersgracht en Herengracht.

Rolien heeft meerdere internationale seniore HR-posities vervuld bij Nike in Europa en VS. Ze heeft heel veel zin in deze nieuwe uitdaging bij Rituals!

Wat was voor jou de trigger om deze overstap te maken?

“Rituals heeft al lange tijd op mijn “lijstje” gestaan als bedrijf waar ik graag kennis mee zou maken, zou leren kennen en wat een droom zou het zijn om daar de CHRO rol te mogen vervullen. Toen deze mogelijkheid dan ook voorbijkwam zag ik het ook meer als een once in a lifetime opportunity die ik zeker moest onderzoeken. De missie van het bedrijf sluit zo nauw aan bij wie ikzelf ben en hoe ik graag wil bijdragen dat het een super kans is om aan de groei van dit bedrijf en waar we voor staan te mogen meewerken. Ik hoop dan ook dat ik met mijn ervaring Rituals kan helpen deze stappen te zetten en samen een verschil in de wereld te maken.”

Wat verwacht je dat deze verandering jou brengt?

“Enorm veel voldoening en plezier. Veel prachtige momenten creëren samen. In Rituals terms: Creating meaningful moments together.”

Maes & Lunau wenst Rituals en Rolien veel plezier en succes met deze samenwerking!