Terug naar nieuws overzicht
Diversiteit Nieuws

Mireille Pondman nieuwe Zakelijk Directeur Anne Frank Stichting

Met veel genoegen heeft Maes & Lunau ondersteund in de zoektocht naar de nieuwe Zakelijk Directeur voor de Anne Frank Stichting.

Mireille Pondman

De Anne Frank Stichting is een onafhankelijke organisatie die in samenwerking met Otto Frank op 3 mei 1957 is opgericht. De Anne Frank Stichting beheert de plek waar Anne Frank tijdens de Tweede Wereldoorlog was ondergedoken en waar zij haar dagboek schreef. De stichting brengt haar levensverhaal en haar werk wereldwijd onder de aandacht, mede ter bezinning op de gevaren van antisemitisme, racisme en discriminatie en het belang van vrijheid, gelijke rechten en democratie. Daarnaast doen medewerkers onderzoek naar de geschiedenis van Anne Frank. De Anne Frank Stichting heeft een sterke internationale oriëntatie en faam. In Argentinië, Duitsland, Groot-Brittannië, Oostenrijk en de Verenigde Staten werkt de Anne Frank Stichting samen met vaste partnerorganisaties.

Mireille Pondman heeft een achtergrond in bestuurskunde en politicologie en was voorheen de Managing Director van het Nederlands Instituut voor Kunstgeschiedenis.

Maes & Lunau wenst Mireille en de Anne Frank Stichting veel succes met deze samenwerking!