Terug naar nieuws overzicht
Nieuws

Mathys Boeren nieuwe Corporate Director Innovation bij Royal Cosun

Met veel enthousiasme deelt Maes & Lunau mee dat Mathys Boeren is begonnen als nieuwe Corporate Innovation Director bij Royal Cosun.

Mathys_Boeren

Royal Cosun is een moderne, toekomstgerichte coöperatie, begonnen in Nederland maar actief over de hele wereld. Cosun werkt met duizenden telers, zowel leden van de coöperatie als leveranciers. Cosun heeft een omzet van circa 2 miljard en bestaat uit 5 Business Units, gevormd door de bedrijven Aviko, Cosun Beet Company, Sensus, SVZ en Duynie. Zo’n 4.000 mensen werken dagelijks aan het succes voor Royal Cosun. De missie voor 2030 is om uit te groeien tot een toonaangevend, markt gedreven en plant- based bedrijf dat oplossingen met toegevoegde waarde biedt voor gezondheid en groene alternatieven: het bedrijf zal 100% plantaardig, 100% circulair en 100% transparant zijn.

Mathys heeft al een hele mooie carrière gemaakt bij diverse bedrijven als Unilever, Givaudan, Symrise en Kerry. Sinds ’21 was hij werkzaam als CEO bij Nurasa in Singapore voor TemasekDaarnaast zat Mathys in het bestuur van verschillende start-ups zoals NExtGen Foods, ScaleUp Bio en Cremer Sustainable Foods.  Mathys is dus een ervaren professional in de wereld van de ingrediënten. Wij denken dat Mathys en Cosun een hele goede match zijn!

Maes & Lunau wenst Mathys heel veel plezier met deze samenwerking met Royal Cosun!