Terug naar nieuws overzicht
Diversiteit Nieuws

Astrid Hartwijk is per 1 januari 2024 als Lid Raad van Commissarissen bij RENDO gestart

Na een mooie zoektocht heeft Maes & Lunau voor RENDO de ideale kandidaat gevonden: Astrid Hartwijk is per 1 januari 2024 door de algemene vergadering van aandeelhouders benoemd als commissaris van N.V. RENDO Holding!

Vierkant plaatsing

NV RENDO Holding bestaat uit een viertal bedrijven: NV RENDO, Enavi, N-TRA en RE-NET. NV RENDO is netbeheerder voor elektriciteit en gas in Zuid-Drenthe en Noord-Overijssel.
Astrid Hartwijk is zeer gepassioneerd over de energietransitie na een lange carrière in olie & gas en recentelijk in elektriciteitsopslag. Astrid begon haar carrière bij Shell, waar ze in verschillende functies in binnen- en buitenland actief is geweest in de ontwikkeling en operatie van steeds complexere grote technische projecten. Ze heeft ook transitieprojecten geleid bij de NAM. Bij Corre Energy was zij verantwoordelijk voor de portfolio van grootschalige energieopslag projecten. Ze heeft een groot analytisch vermogen en brede inhoudelijke kennis van het energiedomein en de transitie naar duurzame energie.
Bij RENDO heeft Astrid naast de toezichthoudende rol ook een klankbordrol voor de algemeen directeur.

Wij wensen Astrid Hartwijk en RENDO een plezierige en succesvolle samenwerking toe.