Terug naar nieuws overzicht
Diversiteit Nieuws

Sandra Goettsch start bij PostNL als Directeur HR People

Per 1 maart verwelkomt PostNL Sandra Goettsch als de nieuwe directeur HR People. Maes & Lunau is ervan overtuigd dat zij met haar jarenlange ervaring in het HR-vak een positieve bijdrage zal leveren aan de HR-afdeling van PostNL.

Vierkant plaatsing

Sandra heeft een grondige kennis van het HR-vak, met ervaring op directieniveau. Zij beschikt over uitgebreide kennis op het gebied van verandermanagement, leren en ontwikkelen en employee experience, evenals expertise in arbeidsvoorwaarden, contracten en cao’s.

Haar open, enthousiaste persoonlijkheid, gecombineerd met haar ervaring, sterke stakeholdermanagement skills, resultaatgerichtheid en analytische vaardigheden, maken haar een uitstekende fit voor de job. Het brede en impactvolle HR-landschap van PostNL sluit perfect aan bij haar ambities.

PostNL is een van de oudste Nederlandse bedrijven. Een bedrijf met een prachtige historie in binnen- en buitenland. Sinds 2011 ziet iedereen in Nederland de oranje bezorgers op elke hoek van de straat onder de naam PostNL. Het bedrijf bezorgt dagelijks pakketten en vijf dagen per week post. Voor de klanten is het bedrijf dé onmisbare schakel tussen verzenders en ontvangers en daarmee de verbinder tussen de fysieke en digitale wereld.

Maes & Lunau wenst hen een fijne, effectieve samenwerking toe.