Terug naar nieuws overzicht
Diversiteit Nieuws

Ipse de Bruggen benoemt nieuwe Raad van Bestuur

Angélique Koevoets en Hanno Brandsema vormen per 1 september de nieuwe raad van bestuur bij Ipse de Bruggen, een grote zorgorganisatie voor verstandelijk en meervoudig gehandicapten in de provincie Zuid-Holland.

Vierkant plaatsing

Angélique heeft een achtergrond in sociaalpedagogische hulpverlening en arbeids- en organisatiepsychologie. Haar eerste werkervaring in de gehandicaptenzorg was bij S&L Zorg. Vanaf dat moment bekleedde ze verschillende directie- en managementfuncties binnen het ministerie van Justitie en Veiligheid en specifiek binnen de forensische- en justitiële jeugdzorg. Vanaf medio 2020 is ze voorzitter raad van bestuur van  Zuidwester. Haar brede bestuurlijke ervaring en in de gehandicapten- en forensische zorg geeft veel vertrouwen in haar rol als voorzitter raad van bestuur bij Ipse de Bruggen.

Hanno is sinds februari 2016 werkzaam bij Ipse de Bruggen. De eerste twee jaar als manager Informatievoorziening en aansluitend zes jaar als directeur services. Eerder was hij werkzaam met name in de zakelijke dienstverlening in diverse management- en directiefuncties. Hanno kent de organisatie van binnenuit, kent en doorleeft het Manifest en heeft in de afgelopen jaren een grote bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van Ipse de Bruggen. Zijn kennis en ervaring zet hij nu voort in de rol van lid raad van bestuur.

Ipse de Bruggen is een Nederlandse organisatie die zorg en ondersteuning biedt aan mensen met een verstandelijke en/of meervoudige beperking. De organisatie richt zich op het creëren van mogelijkheden voor deze mensen, zodat zij een volwaardig leven kunnen leiden en deel kunnen nemen aan de maatschappij.
Ipse de Bruggen biedt een breed scala aan diensten, waaronder wonen, dagbesteding, behandeling en begeleiding. Ze streven ernaar om de kwaliteit van leven van hun cliënten te verbeteren door hen te ondersteunen op verschillende levensgebieden.

In het searchproces is specifiek aandacht besteed aan het vinden van een complementair duo en dit is goed gelukt zowel qua kennis, ervaring als persoonlijkheid en drive.
Wij wensen Angélique en Hanno veel succes bij Ipse de Bruggen en kijken terug op een fijne samenwerking!