Terug naar nieuws overzicht
Nieuws

Charles Arentsen benoemd tot Managing Director bij Hoogesteger

Maes & Lunau heeft het genoegen aan te kondigen dat Charles Arentsen per 1 oktober start als Managing Director bij Hoogesteger.

Charles_Arentsen

Met zijn diverse rollen als Chief Operating Officer in de food- en vers industrie en zijn uitgebreide nationale en internationale expertise in de productiesector, is Charles uitstekend gekwalificeerd voor deze rol. We zijn ervan overtuigd dat hij een waardevolle bijdrage zal leveren aan de toekomstige groei van Hoogesteger.

Hoogesteger ontwikkelt – in samenwerking met hun partners – verse, koudgeperste sappen. Hun doel is om heel Europa te laten genieten van het beste wat de natuur te bieden heeft, terwijl ze zich onvermoeibaar inzetten voor een milieuvriendelijk productieproces. Door voortdurend slimmere technieken toe te passen blijven de smaken nog beter behouden. Het geheime ingrediënt van Hoogesteger? Een toegewijd team van experts met een passie voor vers.

Vanwege Charles’ relevante trackrecord, zijn sterke affiniteit met versproducten en zijn enthousiasme voor de rol, hebben wij het volste vertrouwen dat dit een passende stap voor hem is.

Namens Maes & Lunau willen we Charles en het Hoogesteger-team van harte feliciteren met het begin van een veelbelovende samenwerking.