Terug naar nieuws overzicht
Diversiteit Nieuws

Mirjam de Bruin treedt toe als lid van de Raad van Toezicht bij Yulius

Met veel plezier heeft Maes & Lunau Executive Search een bijdrage mogen leveren aan Yulius met de benoeming van Mirjam de Bruin als nieuw lid van de Raad van Toezicht.

Mirjam_de_Bruin

Yulius is een van de grootste aanbieders van gespecialiseerde en generalistische geestelijke gezondheidszorg in de regio’s Drechtsteden, Rotterdam en Rijnmond. Met ongeveer 1.900 toegewijde medewerkers verdeeld over  60 locaties  behandelt Yulius jaarlijks meer dan 13.000 mensen met lichte of ernstige klachten en biedt  Yulius gespecialiseerd onderwijs aan ca. 1.600 leerlingen.

Mirjam’s ervaring als toezichthouder en juridisch expert in de zorgsector, in combinatie met haar brede perspectief op juridische, strategische en praktische aspecten, maken haar een ideale aanvulling op de Raad van Toezicht van Yulius.

Wat was voor jou de trigger om deze overstap te maken?

“De maatschappelijke relevatie van de GGZ is groot, en de uitdagingen waar de sector voor staat ook. Met de combinatie van zorg en onderwijs is Yulius een unieke organisatie. Dit maakt het ook voor mij persoonlijk als toezichthouder extra interessant.”

Wat verwacht je dat deze verandering jou brengt?

“Goed teamwerk en veel boeiende en uitdagende vraagstukken over de wijze waarop Yulius ook in de toekomst kan blijven doen waar het sterk in is: goede zorg en passend onderwijs bieden aan iedereen die dat nodig heeft.”

Namens Maes & Lunau wensen we Mirjam veel succes met haar nieuwe rol bij Yulius!