Terug naar nieuws overzicht
Diversiteit Nieuws

Juliette Hasselbach de nieuwe directeur bij Emma at Work

Met veel plezier heeft Maes & Lunau een bijdrage mogen leveren aan Emma at Work met de benoeming van Juliette Hasselbach als de nieuwe directeur per 15 september.

Juliette Hasselbach

Stichting Emma at Work is in 2006 opgericht vanuit het Emma Kinderziekenhuis. De motivatie voor oprichting wordt prachtig verwoord door de founding father van de stichting, professor en kinderarts Hugo Heymans. Zijn betrokkenheid bij de jongeren is kenmerkend voor Emma at Work.

Emma at Work heeft in Juliette een impactmaker gevonden die het verschil maakt voor ruim 500.000 jongeren (15-39 jaar) die opgroeien met een chronische ziekte of een fysieke aandoening, zoals een spierziekte, hart- of nieraandoeningen, kanker of jeugdreuma. Het is de ambitie dat ook deze jongeren gewoon mee kunnen doen in de maatschappij en een eerlijke kans krijgen op de arbeidsmarkt. Emma at Work gelooft in een samenleving waar plek is voor iedereen.

Juliette heeft veel ervaring op het gebied van diversiteit en inclusie bij o.a. KPN en bij Stichting Nationaal Ouderenfonds. In haar laatste functie was zij adjunct directeur & manager Programma’s bij Stichting Nationaal Ouderenfonds.

Wat verwacht je dat deze verandering jou brengt?

“Alle jongeren verdienen een plaats in de maatschappij. Wanneer dat niet vanzelf gaat vanwege een fysieke beperking, begeleidt Emma at Work deze jongeren naar werk en helpt werkgevers om de jongeren een goede plek te bieden. Kansen creëren voor zowel jongeren als werkgevers, dat is een prachtige missie en ik verheug me erop om samen met het hele team van Emma at Work méér bewustwording te genereren voor deze groep jongeren en om nog meer jongeren te bereiken én bedrijven aan te sluiten.

Maes & Lunau wenst Juliette en het team bij Emma at Work alle goeds toe.