Terug naar nieuws overzicht
Nieuws

Koninklijke Boekenverkopersbond benoemt Sanne Muijser als nieuwe Directeur

Met ingang van 1 oktober zal Sanne Muijser zijn positie innemen binnen de directie van de Koninklijke Boekenverkopersbond (KBb). In deze rol zal Sanne leidinggeven aan de organisatie ter bevordering van voortdurende groei, innovatie en samenwerking. De KBb streeft naar het behartigen van de belangen van boekverkopers in de breedste zin van het woord.

Sanne Muijser

Sanne – opgeleid als historicus – brengt een schat aan ervaring met zich mee op het gebied van brancheverenigingen en stakeholdermanagement. Zijn achtergrond en expertise sluiten naadloos aan op de behoefte van de Koninklijke Boekenverkopersbond. De komende jaren zal de culturele en maatschappelijke functie alsmede de onafhankelijkheid en de economische positie van de boekhandelsbranche gewaarborgd moeten blijven.

Sanne was als fervent boeken- en geschiedenisliefhebber op zoek naar een rol waarin hij zijn voorliefde voor boeken en zijn passie voor geschiedenis kon vertalen naar zijn werkzaamheden. De KBb, met haar rijke geschiedenis en toewijding aan de boekenbranche, bleek de perfecte match voor hem te zijn.

Met Sanne zijn achtergrond, professionaliteit en enthousiasme voor de rol is hij klaar om de uitdagingen aan te gaan. De KBb kijkt uit naar een fijne samenwerking.

Maes & Lunau feliciteert Sanne en het KBb-team van harte met de start van een veelbelovende en productieve samenwerking.