Terug naar nieuws overzicht
Diversiteit Nieuws

Eline van Slobbe-Bijlsma nieuw lid raad van toezicht van Alrijne Zorggroep

Op 1 juli 2023 wordt Eline van Slobbe–Bijlsma benoemd als lid van de raad van toezicht van Alrijne Zorggroep en wordt zij lid van de auditcommissie Kwaliteit en Veiligheid. Zij volgt de heer Bart Bemelmans op, die onlangs afscheid heeft genomen als lid van de raad van toezicht.

Eline van Slobbe

Eline werkt sinds 2011 als intensivist in Tergooi Medisch Centrum. Zij was acht jaar lid van het bestuur van de medische staf van Tergooi, waarvan drie als voorzitter. Ook hier was zij lid van de auditcommissie Kwaliteit en Veiligheid. Eline heeft bij Tergooi regelmatig deelgenomen aan de vergaderingen van de raad van toezicht.

Alrijne Ziekenhuis en de verpleeghuizen Leythenrode en Oudshoorn vormen samen Alrijne Zorggroep. Op de locaties in Alphen aan den Rijn, Leiden en Leiderdorp biedt Alrijne Zorggroep de beste zorg aan iedere patiënt en cliënt. En dat doen zij met patiënten en cliënten die de regie over hun eigen leven voeren, met deskundige en betrokken medewerkers, in samenwerking met huisartsen en andere zorgverleners.

Maes & Lunau wenst Eline en Alrijne Zorggroep veel succes en een fijne samenwerking toe!