Terug naar nieuws overzicht
Nieuws

Martin Heerma start als CFO bij GIGA Storage

Maes & Lunau heeft in opdracht van GIGA Storage gezocht naar een nieuwe CFO. Per 1 augustus zal Martin Heerma in deze functie starten. Samen met Martin bestaat de directie uit de drie founding partners, de General counsel en de CIO.

Martin Heerma

GIGA Storage is ontwikkelaar, investeerder en operator van grootschalige energieopslagprojecten. De missie van GIGA Storage is om gas- en kolencentrales versneld af te schakelen. Dit doen zij door grootschalige energieopslagprojecten te realiseren en slim aan te sturen met een eigen platform. Daarmee dragen ze bij aan het efficiënter inzetten van het elektriciteitsnet, waardoor er meer duurzaam opgewekte energie kan worden benut.

Martin zal de financiële strategie van het bedrijf gaan leiden en zal een essentiële rol spelen bij het ondersteunen van de groeiplannen van GIGA Storage. Hij was hiervoor werkzaam als plaatsvervangend directeur bij het Ministerie van Financiën, onder andere verantwoordelijk voor de financiering van de Nederlandse staatsschuld. Daarvoor was hij in verschillende rollen werkzaam bij De Nederlandsche Bank.

Maes & Lunau wenst Martin en GIGA Storage veel succes en een duurzame samenwerking toe!

Lees hier het persbericht: www.giga-storage.com/news/