Terug naar nieuws overzicht
Diversiteit Nieuws

Mischa Simons nieuwe Inkoopdirecteur bij Kaemingk

Met veel genoegen heeft Maes & Lunau ondersteund in de zoektocht naar de nieuwe Inkoopdirecteur voor Kaemingk. Wij zijn enthousiast te melden dat Mischa Simons op 1 juli is begonnen als Inkoopdirecteur bij Kaemingk.

Background_plaatsingsberichten-kwartaal3-23

Kaemingk is een internationale leverancier in seizoensdecoraties en marktleider in verrassende en inspirerende kerstcollecties. Het familiebedrijf is in 1937 opgericht en levert aan tuincentra, DIY en retail bedrijven in meer dan 80 landen. Kaemingk heeft diverse kantoren en showrooms in Europe, USA en China.

Mischa heeft een commerciële achtergrond en is werkzaam geweest bij verschillende retailers in food en non-food. Met haar ervaring bij Hema en Flying Tiger Copenhagen heeft zij een rijk verleden in decoratie en kennis van retail. Ze was bij haar vorige werkgevers als directielid verantwoordelijk voor commercie, conceptontwikkeling, inkoop en categorie management. Kaemingk is voor haar interessant vanwege het internationale karakter en de manier waarop dit Nederlandse familiebedrijf creatief bezig is de tijdgeest, trends en klant behoeftes te vertalen naar seizoenscollecties. Deze collecties worden vervolgens op spectaculaire wijze naar haar klanten gepresenteerd in de kerst- en voorjaarsshowrooms.

We wensen Mischa en Kaemingk veel plezier met deze samenwerking!