Terug naar nieuws overzicht
Diversiteit Nieuws

Kuna van der Kolk start als commercieel directeur bij ImpactBuying

Met veel genoegen heeft Maes & Lunau invulling gegeven aan de positie commercieel directeur bij ImpactBuying, een nieuwe functie binnen de organisatie. Kuna van der Kolk zal per augustus deze positie vervullen.

Kuna-ImpactBuying

ImpactBuying is een innovatief bedrijf dat zich richt op het bevorderen van duurzaam en verantwoord consumeren. Het bedrijf is opgericht met als doel een positieve impact te hebben op zowel consumenten als de planeet. Het belangrijkste kenmerk van ImpactBuying is het aanbieden van producten en diensten die voldoen aan strenge duurzaamheidscriteria. Door nauw samen te werken met producenten, handelaren, retailers en consumenten over heel de wereld, verbetert ImpactBuying toeleveringsketens zodanig dat ze een blijvend positieve invloed hebben op mens en milieu.

Kuna heeft na haar opleiding marketing en communicatie verschillende commerciële rollen vervuld in de mediawereld bij bedrijven als VNU, Meltwater, Reed Elsevier en WebAds. Tussendoor heeft ze een jaar fundraising gedaan voor het KWF. Via de mediawereld is zij uiteindelijk in de SAAS/Software industrie terecht gekomen. Sinds 2019 is Kuna werkzaam bij Workiva, een enterprise SaaS-organisatie, als regional sales director EMEA. Hier houdt zij zich bezig met ESG, financiën, regulatory, risk en compliance platforms en reporting tools.

Namens Maes & Lunau wensen wij Kuna en ImpactBuying veel succes en een fijne samenwerking toe!