Terug naar nieuws overzicht
Nieuws

Guido Leeflang is de nieuwe CEO bij Halter CNC Automation

Per 1 september is Guido Leeflang gestart als de nieuwe CEO van Halter CNC Automation. Guido brengt meer dan 25 jaar ervaring in de technische maakindustrie met zich mee. Meest recent als Director of Operations (COO) was Guido verantwoordelijk voor een team van 70 fte in NL en de US. Met name het synchroniseren van sales met de supply chain en productie van technische producten is hem op het lijf geschreven.

Guido Leeflang

Halter CNC Automation is opgericht in 2013 vanuit de visie dat met een meer gestandaardiseerde beladingsrobot automatisering voor veel meer CNC-machines bereikbaar werd. Het huidige management heeft een historie van ruim 30 jaar in CNC-techniek, robotisering en automatisering van ondersteunende productieprocessen. Halter is mede ontstaan uit een samenwerking met het uit Finland afkomstige Fastems, van waaruit Halter’s maakbedrijf is verzelfstandigd in 2019. In haar huidige vorm bestaat Halter Group dan ook sinds 2019. Ondanks de lastige Covid crisis zijn de eigenaren er in geslaagd Halter als benchmark oplossing te positioneren voor de automatisering van CNC-machines. Het unieke van de Halter propositie is dat het haar diverse basisoplossingen eenvoudig kan uitbreiden met onderscheidende flexibele add-ons (op maat software en hardware oplossing) die in de robot geïntegreerd worden. In combinatie met de add-ons ontstaat een bijzondere propositie van onderscheidende kwaliteit die een grote internationale markt kan adresseren. Halter staat nu als prominent merk in de markt en wordt door concurrenten als referentie beschouwd.

Namens Maes & Lunau Executive Search wensen we Guido en het team bij Halter CNC Automation een zeer succesvolle en vruchtbare samenwerking toe.