Terug naar nieuws overzicht
Nieuws

Joris van Dijk en Carlo Broeren nieuwe Leden Raad van Toezicht van gro-up

Met genoegen delen wij mee dat gro-up met ingang van 1 oktober Joris van Dijk en Carlo Broeren benoemt tot nieuwe leden van de Raad van Toezicht. Maes & Lunau heeft met succes deze zoektocht voltooid en wij kijken uit naar de waardevolle bijdragen van beide heren.

gro-up2

gro-up stelt per 1 oktober Joris van Dijk en Carlo Broeren aan als nieuwe leden Raad van Toezicht. Joris van Dijk zal de toezichthoudende rol die zich richt op bedrijfsvoering op zich nemen. Carlo Broeren zal zich als toezichthouder meer richten op de financiën en het economisch aspect. Naast het ondernemerschap wat beiden meebrengen.

Joris werkte aan het begin van zijn loopbaan bij een marketingadviesbureau en in verschillende startups. In de jaren daarna groeide hij door naar Commercieel Directeur bij de Nederlandse Staatsloterij. Vervolgens werkte hij bijna 10 jaar bij Madurodam als Algemeen Directeur voordat hij de overstap maakte naar Feyenoord als Commercieel Directeur. Joris heeft tevens waardevolle ervaring opgedaan als toezichthouder in de zorg.

Carlo is na zijn diensttijd begonnen in de Accountancywereld. Na een tussenstap als CFO bij Meyvis en Co, heeft hij verschillende CFO-posities bekleed, waaronder bij Royal Fruitmasters Group, Hyet Group, Redstar Holding en Roompot. Na een periode als interim-professional, is hij nu CFO van Verbrugge. Ook Carlo heeft ruime ervaring als toezichthouder in de zorg.

We wensen Joris en Carlo veel succes in hun nieuwe rol als leden van de Raad van Toezicht bij gro-up!